Butgenbach, een succesverhaal

Butgenbach, een succesverhaal

Hannah en mama trokken op maandag naar Butgenbach, zonder de papa (die moest voor het werk in Polen zijn :(), maar gelukkig wel met een oma (Christine) en opa (Eric). (Gelukkig kwam Pieter ons de vrijdag wel vervoegen en reed samen met ons de zondag terug. Tussendoor skypten we ook wel even: Hannah bleek haar papa nog te kennen :-))

We kunnen gerust van een succesverhaal spreken!

Al van in de auto (toch 3u rijden in totaal, met 1 eet-tussenstop voor Hannah) was de kleine meid superflink. Ze sliep lekker in haar maxi cosi en bij elke stop nam ze heel geïnteresseerd alle nieuwe omgevingen in zich op!

De hele week ging Hannah mee op stap: in de wandelwagen (leuk), in de maxi cosi (oeioei, die wind in haar gezichtje, dat vond ze maar raar) en – de topper- in de draagzak!

Oma, opa en mama konden naar hartelust wandelen, (e-)fietsen én zelfs eens uit eten gaan. Hannahtje ging overal flink mee. Ook tijdens het ontbijtbuffet was Hannah er graag bij om ieders hart te stelen 🙂

Al die buitenlucht vrat wel energie: de kleine spruit dronk melkje als nooit tevoren en sliep ‘s nachts als een blok. ‘s Morgens werd ze dan goedgeluimd wakker en lag zo luid te kraaien dat oma en opa wakker werden. Hannah werd elke dag enthousiaster oma en opa te zien en begon al gauw reikhalzend (letterlijk!) naar hun komst uit te kijken 🙂

Voor herhaling vatbaar, denk ik zo!

 


1 reactie

Wij vonden het heerlijk om ‘s morgens wakker te worden
door het gekraai van Hannah…de hele uitstap was een
fantastische ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.