De misschien wel mooiste dag uit mijn leven

De misschien wel mooiste dag uit mijn leven

Vandaag werd ik 35.

In jarig zijn ben ik tijdens mijn volwassen leven nooit echt goed geweest. Jaar na jaar stond ik (te veel) stil bij het leven: wat ik had bereikt en wat ik nog wilde bereiken. Jaar na jaar voelde ik een diep gemis waarvan ik dacht dat het onverklaarbaar was.

Dit jaar voelde ik me compleet.

Toen Pieter en ik in de stralende lentezon door het Vlaamse platteland wandelden, wist ik dat het nooit mooier kon worden. Ik droeg namelijk mijn allermooiste geschenkje mee op mijn buik, in haar ondertussen vertrouwde draagzakje.

Hannah, je bent waarlijk het mooiste wat me ooit is overkomen!


1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.