Een bijzonder oudejaar

Een bijzonder oudejaar

Hannah slaapt lekker en rustig ‘s nachts. We tukken haar nu in als een Jezuske en dat vindt ze blijkbaar geweldig. Mijn hart stroomt over van liefde als ik mijn ingepakte kindje zie liggen!

Papa en mama stoppen Hannah voor het eerst zelf in bad. In haar blootje liggen vindt ze niet zo leuk, maar het badje zelf… Heerlijk!

Hannah blijkt ook bijgekomen: ze weegt nu weer 2,420. Joepie!

Gezien ze een klein beetje gelig ziet, moet Hannah een bloedtest ondergaan. Ons bolleke geeft slechts 1 minuscule kik, maar blijft verder opnieuw zeer relaxt (ondanks dat de bloedafname niet zo vlot verloopt). Wat een flinke meid!!

Minpuntje van de dag: foute geboortekaartjes! Ons proefconcept is per ongeluk afgedrukt i.p.v. het kaartje met Hannahs juiste gegevens. Snif, even een tegenvaller…

Onze oudejaarsavond verloopt verder nogal “speciaal”. Na nog wat bezoekjes van oa pepe en meme (4-geslacht!) vieren we samen met meter Marlies (die de nacht heeft)  oudejaarsavond: we eten chips die al een paar dagen oud zijn, sandwichkes (4!) met kaasschotel en kruipen om 9u onder de wol 🙂 Als toemaatje krijgt de mama iets voor 12u branderige en pijnlijke spier(?)steken in haar buik…

Happy New Year!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.