Familiereis naar Malaga

Familiereis naar Malaga

We vertrokken opnieuw op reis. Deze keer richting Malaga… Met het vliegtuig dus!

Alles begon goed, met een luchthavenvervoer en vliegtuig die op tijd waren. Maar toen ging het helaas bergafwaarts (gelukkig wel figuurlijk): mama moest overgeven door de turbulentie op het vliegtuig, we moesten anderhalf uur wachten op onze gehuurde auto en toen reden we nog een paar keer verkeerd op weg naar het logement (ondertussen in het pikdonker…)

Oma en opa Aalter wachtten ons (zelf doodmoe) op in het luxueuze appartement, evenals meter Ellen en nonkel Benny (later die week “zotte nonkel Benny genoemd”, Hannah moet steeds schaterlachen als nonkel gekke bekken trekt!) Robbe en Jade sliepen al, pas de dag nadien zouden ze “baby Hannah” kunnen verwelkomen.

Eén constante trouwens tijdens heel de trip: Hannah was superflink! Ze observeerde op haar gemakje en deed lekker diepe dutjes in het vliegtuig en de auto!

Ook de rest van de week was Hannah een engeltje.

Ze ging mee op stap naar Mijas, Ronda, Malaga, Marbella… Ze speelde op haar speelkussen in het huis en in het zand. Eén keertje (toen het eindelijk echt mooi weer werd) ploeterde ze zelfs in haar privézwembadje.

De hele familie was niet echt gecharmeerd door de eerder volgebouwde, gecommercialiseerde omgeving. Maar het was toch fijn eens allen samen te zijn: heerlijk relax te ontbijten of tapas te eten of na-kaarten aan tafel ‘s avonds…!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.