Goed slapen en goed horen!

Goed slapen en goed horen!

Het was een zeer goede nacht: Hannah at om 12u en daarna… om 5u! Dat is nieuw! Het gevolg was dat ik vanaf 4u naar mijn meisje lag te staren: in ongeloof om zo een goede nachtrust. (“Is alles wel oké???”) Het zag er trouwens wel grappig uit: Hannah droeg een pyjama met een kapje en had haar gezicht daar helemaal ‘ingegraven’ 🙂 Haar tutje bleef bovendien in haar mondje steken dankzij die kap 🙂

We waren dus helemaal klaar voor ons eerste bezoek aan Kind en Gezin vandaag: de gehoortest stond op het programma. En er was nóg een primeur: mama zat aan het stuur om Hannah naar K&G te brengen! Geen sinecure gezien de vriestemperaturen die nog altijd heersen en de dikke pakken sneeuw die er nog altijd liggen. (Het lokaal van K&G ligt in een doodlopende straat waar niet gestrooid kan worden: de weg lag er als een spiegel bij!)
Gelukkig geraakten we veilig en wel ter plaatse. De test zelf was ook op een paar minuten gefikst (onze meid was dan ook weer heel braaf, met haar nieuwe poncho aan ;-)) Alles is goed: Hannah hoort goed!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.