Hannah: een jaar

Hannah: een jaar

Vandaag was het dan écht Hannahs verjaardag.

We maakten er een gezellig feestje van: er werd lang geslapen (tot 8u, zonder nachtelijke onderbrekingen, woehoew!) gezongen, gestapt, we gingen de allereerste schoentjes kopen en we gingen voor het eerst naar… de binnenspeeltuin!

Hannah vond het erg leuk om tussen de kindjes te vertoeven. De grote speeltuigen imponeerden haar vooral (glijbaan, hobbelpaard). Wel was ze gek op… alle balletjes die overal lagen. De bal (“ba”) is echt wel het favoriete speelgoed op dit moment 🙂

Na wat geravot te hebben, zat ze even te rusten op mama’s schoot (dat zegt al veel over de intensiteit van de ervaring ;-)) en vond ze het speculaaskoekje dat er lag erg interessant. Ik gaf het haar en mmmmm, wat was dat heerlijk! Hannahs allereerste koekje!

Echt, een fijn uurtje spelen dus 🙂

Thuisgekomen speelden we ook nog even verder (o.a. Hannah op de arm, gooit de kaatsbal naar beneden en wij vangen de bal weer op: hi-la-risch vindt ze dat).

‘s Avonds aten we nog boterhammetjes (Hannahs lievelingsgerecht! Al vond ze de eendeborst met aardappeltjes en appelmoes ‘s middags ook niet zo slecht :-)) We probeerden voor het eerst boterhammen met “schelletjes” en dat viel best wel in de smaak!

Na het badje gaven we ook geen Zantac meer aan Hannah voor het melkje. Duimen dat de refluxproblemen opgelost zijn…

Het wordt een grote meid, hé.

Wie had dat allemaal kunnen denken, een jaar geleden, dat we zo een geweldige dochter zouden hebben?!

Voor mij was het het jaar met het minimum aan slaap en sociaal leven, maar het maximum aan liefde en geluk. Dit was met stip het gelukkigste jaar uit mijn leven!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.