Kleine, kleine moederke alleen

Kleine, kleine moederke alleen

Mijn eerste moederdag! Ik heb er waarlijk van genoten!

Hannah kwam ‘s ochtends op me af met een keischattige “I love mom”-body. (Neen, ik had het pakje dat toegekomen was in cadeauverpakking op Pieters naam er helemaal niet van verdacht een moederdaggeschenk te zijn ;-)) Ik kreeg ook nog een mooie ruiker bloemen van mijn grote schat (in dit geval eens Pieter)!

Het was waarlijk een gezellige dag. In de vooravond maakten we met ons drie├źn nog een wandeling door “ons” bos. We hadden Hannah hiervoor in slapende toestand in de draagzak gehesen. Toen ons kleine bollie na een tijdje wakker werd, keek ze me keigelukkig en met brede tandeloze lach aan.

Zo klein, zo mijn. Zo blij ben ik haar moederke te zijn.
Ik houd van haar met heel mijn hart!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.