Poink poink poink

Poink poink poink

Pieter en ik hebben het nogal druk momenteel.
In de herfst”vakantie” profiteerden we ervan zoveel mogelijk werk in te halen.
Van zodra Hannah sliep, kropen wij achter de computer.
Aangezien Hannah echter niet altijd zin heeft om veel te slapen, werden er ook dagshifts ingevoerd: Pieter past eens een uurtje op Hannah en daarna weer ik enzovoort. We blijven wel altijd in de buurt (beneden).

Ik dacht er tijdens mijn werkuur van te profiteren om een instructiefilmpje te maken voor mijn studenten afstandsonderwijs. Alleen werd mijn professionele uitleg over medische agendasystemen op de achtergrond steeds onderbroken door “poink poink poink”.Hannah heeft ontdekt dat ze in haar “zootje” (= zoo-tje) op een hendel kan drukken, zodat er een aap naar boven springt: poink. En daar kan ze geen genoeg van krijgen!

Poink poink poink!

Toch maar filmpjes maken tijdens het slaapmoment, denk ik 😉


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.