Sneeuwwandelen én shoppen

Sneeuwwandelen én shoppen

Vandaag was papa thuis (nog een dagje vaderschapsverlof) en we maakten daar ten volle gebruik van!

‘s Morgens waagde Pieter zich door de sneeuw (20 cm op bepaalde plekken!), naar de Dreambaby en pikte daar de cadeautjes op die we reeds van iedereen kregen (dank je, iedereen :-)) én de wandelwagen met draagmand!

Onze kleine Hannah leek ondertussen serieus last te hebben van darmkrampjes :(, mama moest de ganse voormiddag met haar op de arm zitten. Telkens als ik haar in haar bedje probeerde te leggen, begon de kleine meid te huilen en soms ook over te geven 🙁

Rond 14u besloten we ons buiten te wagen: het had dan wel serieus gesneeuwd, maar het was droog en open weer. Hannah werd in haar splinternieuwe draagmand gelegd en huilde 1 seconde, maar zodra we begonnen te stappen, vielen haar oogjes dicht. We wandelden even onze straat op en af en de kleine meid was zo lief en rustig. Een heel leuk tochtje!

Gezien dit zo goed meeviel, besloten de mam en pap ook nog een autoritje te maken. Ik wilde heel graag nog twee tenuetjes maatje 50 voor Hannah kopen. (45 wordt ondertussen echt wel krap.) We deden 3 winkels -Hannah bleef superlief in haar maxi cosi liggen (!)- maar vonden uiteindelijk geen enkel mooi tenuetje in maat 50. Dat wordt webshoppen morgen!

Mams voelde zich behoorlijk opgeladen. Nog een beetje verder fysiek revalideren (dat ik zelf de maxi cosi kan versleuren) en Hannah en ik gaan nog leuke weken tegemoet 🙂

Nu duimen voor een goede nachtrust met niet te veel teruggeven van melkje…


1 reactie

hey, tof dat de eerste uitstappen zó goed meevielen!
Jullie zullen nog váák samen op stap zijn, heb ik de
indruk:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.