‘t Was warm in de Vogezen…

‘t Was warm in de Vogezen…

We gingen opnieuw op reis! Ditmaal naar de Vogezen met de auto: papa, mama en Hannah.

DSC01048

De rit van +/- 600 km was nét lang genoeg voor Hannah. Slapen in de maxi cosi hoort er op dit moment namelijk niet echt meer bij. (Wat? Slapen? Als er zooooveel te zien is in de wereld??) Een beetje soezen, dat lukt nog net.

Ons appartementje was klein, maar dat was op zich niet het probleem. Wat dan wel? Wel, in Ingersheim liep de buitentemperatuur op tot 35 graden (net als België trouwens) . Dagenlang! De houten constructie die ons logement was, zorgde ervoor dat de warmte lekker lang behouden bleef… We zweetten en zweetten.

We leerden Hannah proeven van haar poedermelkje en na amper een paar teugjes besloot ze dat ze dat melkje ook wel oké vond. (Wat een flinke meid is ze toch!) Zo kon de kleine spruit voldoende water én melk drinken in de hitte…

We kunnen gerust zeggen dat we wat te veel kleren mee hadden: we hadden alledrie zo weinig mogelijk om het lijf (letterlijk). Bodietjes zonder mouwen… Veel meer had onze Hannah niet nodig.

Gelukkig konden we af en toe (tussen de slaapjes door, want slapen in de draagzak is ook geen optie meer) wat gaan afkoelen in de hoge bossen, tijdens een paar prachtige wandelingen!

Thuisgekomen gingen we van douche, naar gootsteen (pootje-baden), naar zwembad van het hotel (ook pootje-baden, want meer was niet echt mogelijk in de postzegel die “zwembad” werd genoemd) naar tummy tub. Het water bracht nog een klein beetje verkoeling…

Iets vroeger dan gepland (na 5 dagen) keerden we terug huiswaarts. Hannah leek opgetogen haar huisje terug te zijn. Ze deed rolle-kabolle in haar parkje en beet lekker in haar eigen teentjes! (Zooo schattig!)

DSC01037


1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.